De Wandeling KRO maandag 2 februari 2015

De opname voor de Wandeling was op vrijdag 16 januari, een koude maar gelukkig wel droge dag. Met een team van hele fijne mensen hebben we deze dag mijn verhaal ‘Spugen op de tosti van Hans’ gedraaid. Het verhaal wandelt zo ‘naakt’ als het boek verteld, in ongeveer vijfentwintig minuten naar je toe. De pijn van de seksuele intimidatie weer toegelaten, de emoties van de vernedering laten zien, de tranen van het verlangen naar de persoon die je geweest bent laten proeven. Met een boodschap, want in elk mens zit ergens genoeg kracht om te vechten tegen het misdadige leed van (seksuele) intimidatie. Op de werkvloer, thuis, school… breek met de negatieve spiraal. Trots en blij met deze aflevering over seksuele intimidatie op de werkvloer.

http://www.npo.nl/de-wandeling/02-02-2015/KN_1665819

De Wandeling

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie